Inschrijvingen

Wij vinden het fijn dat u voor onze school kiest om uw zoon of dochter in te schrijven. inschrijven kan vanaf 17 april 2018. Omdat we graag voldoende tijd voor u voorzien, vragen wij u om voorafgaand een afspraak te maken met Yentl Gilis, de orthopedagoog van onze school. Dat kan op het nummer 014/86.11.47 of via e-mail Yentl.Gilis@buso-oosterlo.be

Leerlingen die voldoen aan de toelatingsvoorwaarden worden chronologisch ingeschreven. Pas nadat de ouders en/of de meerderjarige leerling het schoolreglement en het pedagogisch project van de school ondertekend hebben voor akkoord, is de inschrijving rechtsgeldig.

Meenemen

– Identiteitskaart van de leerling en de ouders
– Verslag M-decreet van het CLB
– Kopie van het vorige rapport is gewenst

Voorrangsgroepen

Broers en zussen van reeds ingeschreven leerlingen en kinderen van personeelsleden hebben inschrijvingsvoorrang. Zij worden voorafgaand aan de inschrijvingsperiode uitgenodigd om hun kind in te komen schrijven.

Opendeur

Op zondag 17 juni 2018 zetten wij naar jaarlijkse gewoonte weer met veel plezier de deuren van onze school open voor het grote publiek. U bent van harte welkom tijdens ons Zomerfeest. Samen met onze basis- en kleuterschool en MPI Oosterlo maken wij er voor jullie een fijne en informatieve dag van.

! Tijdens de opendeurdag zijn rondleidingen en inschrijvingen steeds mogelijk !